Olijfolie Umbrië - PuurOlijf
De extra vierge olijfolie van PuurOlijf uit Umbrië is een premium product uit de Italiaanse regio, bekend om zijn rijke smaak en uitstekende kwaliteit. De olijven worden met de hand geplukt van eeuwenoude bomen die groeien op de heuvels bij het beroemde A Lees meer
Olio Extra Vergine di Oliva
Bijzonderheden: De extra vierge olijfolie van PuurOlijf uit Umbrië is een premium product uit de Italiaanse regio, bekend om zijn rijke smaak en uitstekende kwaliteit. De olijven worden met de hand geplukt van eeuwenoude bomen die groeien op de heuvels bij het beroemde Assisi. De boer, gespecialiseerd in biologische wijnen, heeft ook de olijfolie biologisch laten certificeren, wat bijdraagt aan de puurheid en duurzaamheid van dit product. Deze olijfolie is ideaal voor gebruik in salades, dressings en als verfijnde finishing touch voor diverse gerechten.
Olijfsoorten: Moraiolo, Frantoiano en Leccino.
Kleur: Smaragd groen.
Karakter: Intens fruitig, truffel in een mooie balans.
Streek: Umbrië
Achtergrondinformatie: Zuurgraad <0,2, hand geplukt, binnen 8 uur geperst, 100% Italiaans, 100% biologisch, onversneden.
Te gebruiken bij: oa. vis, vlees, salades, groentes, soep, pasta, quinoa, couscous, fruit, ijs en cake.
Heerlijk in combinatie met: Alle balsamico’s van PuurOlijf.
Verkrijgbaar: 250 ml & 500 ml