Bijzonderheden Olijfolie verkregen door koude persing , de olijfolie wordt opgeslagen en in de zomer wordt speciaal voor PuurOlijf verse biologische Lente-Ui toegevoegd. Na enige tijd wordt de ui er weer eruit uitgehaald. Zonder toegevoegde aroma’s. De me Lees meer
Olio Extra Vergine di Oliva “cipolla “
Bijzonderheden Olijfolie verkregen door koude persing , de olijfolie wordt opgeslagen en in de zomer wordt speciaal voor PuurOlijf verse biologische Lente-Ui toegevoegd. Na enige tijd wordt de ui er weer eruit uitgehaald. Zonder toegevoegde aroma’s. De meeste oliën met een “smaakje” bevatten natuurlijke aroma’s. Deze olie is: puur en krachtig.
Olijfsoorten: Moraiolo, Frantoiano en Leccino.
Kleur: Smaragd groen.
Karakter: Intens fruitig, pittig in een mooie balans.
Streek: Umbrië
Achtergrondinformatie: Zuurgraad <0,2, hand geplukt, binnen 8 uur geperst, 100% Italiaans, 100% biologisch , onversneden.
Te gebruiken bij o.a. , soep, pasta, salades, groenten, vlees, vis, kip.
Heerlijk in combinatie met PuurOlijf Witte Balsamico, Balsamico S8/15.
Verkrijgbaar: 250ml.