Bakolijfolie Rode Peper - PuurOlijf
PuurOlijf bakolijfolie wordt gemaakt van de resten olijvenpulp die overblijven na de 1e persing. Door middel van o.a. verhitting wordt een laatste, niet geringe hoeveelheid olie gewonnen uit de olijven. Speciaal voor PuurOlijf wordt er een natuurlijke kru Lees meer
PuurOlijf bakolijfolie wordt gemaakt van de resten olijvenpulp die overblijven na de 1e persing. Door middel van o.a. verhitting wordt een laatste, niet geringe hoeveelheid olie gewonnen uit de olijven. Speciaal voor PuurOlijf wordt er een natuurlijke kruiden aroma toegevoegd. Zeer geschikt om mee te bakken/frituren.
Tip: bak een stukje vlees in deze olijfolie en na het bakken verwen je je vlees met je favoriete olijfolie van PuurOlijf.
De extra vergine olijfolie kan verwarmd worden tot 150-160 graden Celsius.
Let op: Gebruik geen Extra Vergine olijfolie bij verhitting boven de 150-160 graden Celsius. De olijfolie van PuurOlijf is niet gefilterd waardoor verbranding van de olijven ontstaat.